Diensten

Diensten die al beschikbaar zijn zijn te vinden op MSwebdiensten. Een belangrijke dienst die wij bieden voor uw PC of kantoornetwerk is de verkoop van software ter voorkoming van schade door malware (kwaadaardige software). Daarnaast verkopen wij ook andere software voor uw PC of computerinfrastructuur. Ga hiervoor naar onze webwinkel: https://mswebdiensten.nl/winkel/.

Nog niet alle mogelijkheden tot aanschaf van software worden in de online winkel getoond waaronder de mogelijkheden van meer PC’s of langer dan 1 jaar gebruik van uw licentie. Er is gekozen voor de meest aangeschafte producten combinatie en leveranciers. Neem voor andere mogelijkheden daarom contact met ons op of stuur een email met uw wens. Zo worden ook OEM licenties aangeboden. Een belangrijke opmerking hierbij is dat deze licenties alleen geschikt zijn voor zelfgebouwde en aangeschafte PC’s of bij ons aangeschafte werkplekken. Houd hier dus rekening mee.

Als het gaat om Antivirus software gaat onze voorkeur uit naar Panda Antivirus, dit is een Europees bedrijf. Wilt u toch een andere leverancier is dit natuurlijk mogelijk. De reden voor Panda is o.a. het besluit van de overheid om geen Russische Antivirus software te gebruiken omdat dit bedrijf verplicht was de Russische  inlichtingendienst te ondersteunen. Vandaar onze voorkeur voor deze leverancier die zich aan de Europeesche wetgeving dient te houden.

Binnenkort beschikbaar:

Een van de diensten die wij binnenkort ook beschikbaar gaan stellen is remote hulp en datarecovery en vernietiging van data mediums (USB of harddisks). Maak een afspraak om op locatie support te bieden, denk hierbij aan het oplossen van werkplek en cyberproblemen, Wifi of netwerkproblemen maar ook installatie werkzaamheden van de bij ons aangeschafte software.

PCFix Barendrecht is een dienst die geleverd wordt door Microsmart ICT.